News Detail

Tilbud til brugerne af de danske ørredsøer (ikke mindst lystfiskerne) - bliv medlem af Danske Ørredsøers Venner og få fordele!
Bliv medlem af ”Danske Ørredsøers Venner” og få særlige VIP-fordele 😊
Lystfiskere med et særligt hjerte for danske ørredsøer tilbydes nu bruger-medlemskab (B-medlem) af Danske Ørredsøer. For et årligt beløb på blot 100 kr får du bl.a. disse særlige fordele:

1) I løbet af året (ofte i ydersæsonerne) udmeldes løbende om ”åben hus arrangementer” for ”Danske Ørredsøer Venner” hos frivillige medlemssøer. På disse dage får B-medlemmerne hele 50% rabat på dagens købte fisketid. Medlemmerne af Danske Ørredsøers Venner får herved særlig VIP-mulighed for at prøve flere forskellige søer rundt om i landet til en særlig billig pris!
2) Du tilbydes medlemskab af særlig lukket facebook-gruppe for ”Danske Ørredsøers Venner”, hvor du kan finde dato og sted for de ovennævnte åben hus arrangementer, nyheder om aktuelle og kommende begivenheder ved foreningens mange ørredsøer samt tips & tricks mv.
3) Du modtager et ”Danske Ørredsøers Venner” - stofmærke til at sy på tøjet, tasken eller lignende.
4) Du får mulighed for at deltage i foreningens årlige generalforsamling med høringsret, men uden stemmeret. Blandt B-medlemmerne vælges en repræsentant, som må deltage i bestyrelsesmøderne med høringsret men uden stemmeret.

Hvordan bliver jeg medlem af Danske Ørredsøers Venner (B-medlem af foreningen)
Kontingent (100 kr. for 2020) indbetales via mobilepay til Danske Ørredsøer på nr: 738805 med angivelse af: Navn, by, og e-mailadresse.
Danske Ørredsøer kvitterer for indmeldelsen med fremsendelse af et medlemsnummer via e-mail.
I samme mail findes en beskrivelse af hvordan du nu vil kunne anmode om optagelse i den lukkede facebookgruppe ”Danske Ørredsøers Venner”.
På denne facebookgruppe annonceres løbende hvor og hvornår, der afholdes åbent hus arrangementer med 50% rabat på købte fisketider den pågældende dag til medlemmerne af ”Danske Ørredsøers Venner”. Åbent hus dagene vil desuden tilbyde gratis kaffe og rundstykker til de morgenfriske samt andre forfriskninger i løbet af dagen.
Der forventes afholdt 4 åbent hus arrangementer ved forskellige søer hvert år. Det tilstræbes, at der vil kunne afholdes et åben hus arrangement i hhv. Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn hvert år – fortrinsvis i ydersæsonerne som er tidlig forår eller sent efterår.

I 2020 er følgende åbent hus arrangementer foreløbigt planlagt:
(under forbehold for særlige restriktioner som følge af COVID-19)

Lørdag, den 30. maj 2020: Åben hus arrangement hos Vrads Put & Take i Midtjylland
(Yderligere 3 arrangementer er under planlægning)

”Danske Ørredsøers Venner” - stofmærke til at sy på tøjet, tasken eller lignende udleveres i forbindelse med de forskellige åben-hus-arrangementer. Første gang du deltager kan du kontakte den pågældende sø-ejer om udlevering af mærket.

Velkommen i Danske Ørredsøers Venner 😊
Læs mere om foreningen Danske Ørredsøer på www.dansee.dk