Lake Detail

46
Vrads Put and Take
Åbningstider
Vrads Put & Take holder åbent fra solopgang til solnedgang hele året rundt.
Velkommen til Vrads Put & Take
Vi glæder os meget til at få besøg af glade lystfiskere og vi vil bestræbe os på at I får en god oplevelse. Vrads Put & Take er beliggende i den smukke fredede Salten Ådal, med udsigt til lyngbakker, granskove, vandløb og tæt på "Marguerite-ruten". En perle for naturelskere. Vrads Put & Take består af 2 store fiskesøer samt en sø kun for børn fra 4 - 12 år. Vores søer har en gennemstrømning af kildevand på flere tusind liter i timen. Det betyder at i varme perioder er vandstanden konstant og vandet bliver ikke så varmt, at fiskene dør. I længere frostperioder kan vi holde ca. halvdelen af den ene sø isfri. Vi sætter fisk ud 1 til 2 gange om dagen, i forhold til hvor mange besøgende vi har.
Faciliteter ved søen: Ved søerne findes 10 læskure, borde/bænke, grill, renseplads og toilet. I hallen findes endvidere køleskab og fryser, hvor I kan opbevare jeres fangst indtil fiskeriet er slut. Betaling af fiskekort skal ske inden fiskeriet påbegyndes. Der kan købes madding i automaten. Forfodring er strengt forbudt.

Betaling med MobilePay: Vi har fået installeret et åbent WI-FI ved hallen "put'n'take mobile pay" som I logger på og derefter logger i på jeres egen mobilepay for at betale, nummeret er 51783. Der skal stadig udfyldes kort ved søerne.

Fiskestænger udlejes: Fiskestænger udlejes hos Vrads Put and take. Så har du ikke en fiskestang, så kan du leje en hos os.
Pris pr. stang: Kr. 30,-

Udlejning til arrangementer: Søerne og vores hal kan udlejes til arrangementer (fødselsdage, firmaudflugter, familieudflugter etc.). I Hallen er der borde/bænke til 60 - 70 personer samt 2 gasgrill med henholdsvis 3 og 4 blus.
Vi udlejer endvidere vores sommerhus til lystfiskere, der fisker hos os. Det er beliggende ca. 10 minutters kørsel fra Vrads Put & Take, der er 3 værelser i huset samt 2 hytter, værelser og hytter er med dobbeltsenge.

Kontakt os på telefon 7575 6856 eller skriv til os på kettygodt@hotmail.com for yderligere information.
Priser/Preise/Prices pr. stang/pro Rute/per rod
Timer/ Stunden/ Hours DKK/ €
2 t/s/h 100/14 (børn/kinder/children: 70/10)
3 t/s/h 120/17 (børn/kinder/children: 80/11)
4 t/s/h 140/20 (børn/kinder/children: 90/12)
5 t/s/h 160/23 (børn/kinder/children: 100/14)
6 t/s/h 180/25 (børn/kinder/children: 110/15)
9 t/s/h 230/31 (børn/kinder/children: 130/18)
Ros og kritik