Lake Detail

20
Herning Fiskepark
Børns sø Pris / Koncept
børn op til 10 år kan fiske i vores børnesø, til 2 timer 60 kr., 3 timer 80 kr.
Flue strøm pris/ Koncept
Størfiskeri ( gælder kun til størfiskeri) 4 timer 240 kr., 8 timer 400 kr., 24 timer 550 kr.
Åbningstider
Fra Solopgang til Solnedgang Vintertid: Altid fra kl. 07-18:00

Velkommen til Herning fiskepark:
Herning fiskepark er en sand oase, beliggende få kilometer fra Herning centrum. Parken har et samlet areal på 6 ha, hvoraf de 25.000m2 består af vores 3 søer: som er Gammel sø, Ny Sø og vores Børne sø.
Ved Herning Fiskepark kan vi tilbyde en dejlig oplevelse til alle, hvad enten man er til alm. Put and tak fiskeri, fluefiskeri, trofæfiskeri, eller vores helt unikke stør fiskeri efter drømmefisken over de 2 meter (bemærk venligst at dette kun er C&R fiskeri, og at der er regler for hvilket grej der er tilladt at benytte).
For ikke at glemme vores Børne sø kun for børn op til 10 år, som altid er et hit for de mindste, fiskene her er typisk mellem 300- 1000 gram og der er rigeligt af dem.

Vi udsætter ørreder flere gange i ugen. Normalt er det fisk mellem 1-5 kg. Men der udsættes jævnlige væsentligt støre også fisk over de 10kg+. Vi udsætter mange forskellige arter, så som regnbue-, bæk-, guld, kild- og tiger- ørreder alt efter sæsonen. Man kan altid se vores sidste udsætning på tavlen oppe ved servicebygningen.

Parken er virkelig en lækker naturperle, som er omkranset af store træer, så man kan altid finde læ for vind og vejr, og nyde fiskeriet ligegyldig hvad vejr vi har. Rundt om søen er der et utal af bænke til fri afbenyttelse.

Fiskeparken er åben alle årets 365 dage, da vi har pisker vil at holde søerne åben hele året, der kan fiskes fra solopgang til solnedgang, i vinterperioden dog altid fra 07:00-19:00.

Ved vores service bygning, hvor man udfylder og betaler sit fiskekort forefindes der: toiletter og renseborde, automater hvor der er mulighed for at køb fiskegrej og agn, øl/vand, slik og snacks mm. Vi har også en stor butik i privaten, hvor vi forhandler alt til stør og speciment fiskeri.

Herning Fiskepark har, de perfekte rammer for afholdelse af arrangementer store som små. idet man har mulighed for at booke/ leje vores stor telt, med side pladser til 60 personer, store grill, og køleskabe. mm.

Søerne er gamle teglværksgrave som alle hænger samme, så faktisk er det en stor sø. De har en gennemsnitsdybde på 4 meter, med største dybde på 8,5 meter, og indeholder til sammen 100.000.000 L. vand.

Regler for fiskeri og ophold forefindes i servicebygningen, og skal altid overholdes. Bemærk Venligst at der er helt specille regler for Størfiskeri, samt at vi har flere arter det ikke er tilladt at fiske efter.

Der må kun hjemtages Ørreder, Ål og Aborre fra søen, alle andre arter skal straks genudsættes.
Vi har en fangstbegrænsning på 2 fisk pr. time, Det er ikke tilladt at genudsætte ørreder.

Har man nogen spørgsmål er vi naturligvis altid klar på tlf. nr. 28 89 66 21
Ørredefiskeri. Forrenangeln Trout fishing 1 stang/ 1Rut/ 1 rod
timer. Stunde/ hours Pris. Preis/ Price
2 timer 100 kr. 14€
3 timer 125 kr. 18€
4 timer 150 kr. 22€
6 timer 200 kr./ 28€
8 timer 250 kr./ 35€
1 tillægstime 50 kr./ 7€
gruppe rabat min 10 pers. 10 % ved samlet betaling
Ros og kritik