Lake Detail

16
I de naturskønne omgivelser på Holms land Klit, mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, finder du Klegod Fiskesø (5 km nord for Hvide Sande). I to søer på tilsammen 12.000 m² er du sikker på en god fiskeoplevelse. Vi udsætter regnbueørreder – og med Holmslands Klit som panorama er du sikker på en rig naturoplevelse året rundt. Vi udsætter regnbueørreder i forhold til solgte fiskekort, så du altid er sikker på gode fangstmuligheder. Nyd dagen ved Klegod Fiskesø.

Omkring søerne er der borde, bænke og gode læskure. I fiskehuset har vi en ny indrettet opholdsstue og en overdækket terrasse med dame-, herre og handicap toilet. Handicappede betaler almindelig pris for fisketid, men handicappedes hjælper har gratis adgang – mod forevisning af gyldigt ledsagerkort. Hvis hjælperen selv ønsker at fiske, betaler denne ligeledes almindelig pris for sin fisketid.

Vi har gode rensefaciliteter og en orme- og grejautomat samt en vekselautomat. Legeplads og mulighed for grill. Fiskekort købes ved møntautomaten, betal med 1,- 2,- 5,- 10,- og 20,- DKR og EURO mønter og EURO sedler. Der er mulighed for betaling via mobilepay.

Søerne og omgivelserne er velegnet til skole/firmaer og familiefisketure. Ring og aftal gruppepris.
Priser/Preise/Prices
pr. stang/pro Rute/per rod DKK/€
2 timer/stunden/hours 100/15
3 timer/stunden/hours 120/18
4 timer/stunden/hours 150/20
6 timer/stunden/hours 210/30
10 timer/stunden/hours 330/45
Dagskort / Tageskarte 375/50
Ekstra time / Extra Stunden / Extra Hours 50 / 7
Ros og kritik