Lake Detail

91
Ørsted Ørredvand
Åbningstider
Vintersæson (1. dec. - 25. marts): Åben fra 08.00 - 17.00
Velkommen til Ørsted Ørredvand - for hele familien!

Ørsted Ørredvand - Put & Take Fiskesø med ørred- og størfiskeri - Pay & Play golfbane - Fodboldgolf - Hytter direkte til vandet - Campingplads - Shelter - Grejbutik med salg og udlejning - Kiosk med mad og drikkevarer - Et stort idyllisk område - Midt på Sjælland - Tæt på Roskilde og Køge - Naturoplevelser for alle!

Ørsted Put & Take Fiskesø ligger i et 200.000 m2 stort idyllisk område, med rolige omgivelser og består af 3 genskabte fiskesøer midt på Sjælland. Udsætning af friske ørred hver dag. Området er velegnet til handicappede med med gode stier rundt om alle søerne. Størfiskeri med stør op til 40+ kg. Altid en tæt bestand af fisk i søerne. Fluefiskeri i topklasse med lavt græs og ingen skrænter. Vi ligger midt på Sjælland - tæt på Roskilde og Køge. Fiskeri i alle aldre.

Husk: Daglig udsætning af fisk!
Stør, Regnbueørred, Bækørred, Kildeørred, Fjeldørred, Sølvørred, Tigerørred, Søørred, Guldørred, Spejlkarper, Græskarper og Ål i søerne.

Vi har opsat 20 læskure og 40 borde/bænke rundt om søen. Der er anlagt stier rundt om hele søen, så man kan gå tørskoet rundt. Stierne er anlagt meget kørestols venligt.

Du kan leje fiskestænger og hjul for kr. 35,- plus depositum på kr. 150,-

Priser/Preise/Prices Pr. Stang/Pro Rute/Per Rod DKK 1) Voksen/ervachsen/Adult 2) Fisk/fisch/fish
2 timer/stunden/hours 145 2
4 timer/stunden/hours 170 4
6 timer/stunden/hours 205 5
8 timer/stunden/hours 230 6
12 timer/stunden/hours 265 7
Ros og kritik