Fisk

SØG

Put and Take fiskesoer - Danmark
Regnbuørred
Det rødviolette bånd på siden af fisken har givet regnbue-ørreden sit navn. Både på ryggen, siden og endog på halen har den sorte pletter. Det er en delikat fisk med rødligt, fast kød.
Put and Take fiskesoer - Danmark
Guldørred
Den californiske "Golden trout" er en vild variant, mens Guldørreden, som fanges i danske p&t vande, er en pæredansk opfindelse, baseret på et avlsarbejde siden begyndelsen af '60erne.
Put and Take fiskesoer - Danmark
Brødding
Brødding er igen en krydsning, der er nær beslægtet med en kildeørred. Den kræver en god vandkvalitet, og bider oftest kun på flue.Vægt op til 3-4 kg.
Put and Take fiskesoer - Danmark
Bækørred
Bækørreden er en dansk fisk, som kun får det rigtige bækørredpræg, når den får opfyldt sine krav til levested. Den kendes på de røde prikker, på kroppen.
Put and Take fiskesoer - Danmark
Tigerørred
Ved bugen og på siderne er tigerørreden svagt lyserød. På siderne er der lyse striber, som danner et flot mosaik på kroppen. Kropsformen og hovedet er smallere end bækørredens.
Put and Take fiskesoer - Danmark
Sandart
Sandartens store øjne minder meget om kattens. Hannen adskiller sig fra hunnen ved at have en højere pande og et knapt så rundt hoved. Kødet er af god kvalitet - hvidt, fast, mildt og sødlig......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Græskarpe
Græskarpen lever af plantekost. Den er grålig og hele kroppen er dækket af store skæl. Oprindeligt stammer den fra Asien, men er oftest vinterhårdfør i vores klima. Græskarpen er ofte lidt s......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Gedde
Geddens farve varierer en del. De ældre gedder er normalt mørkere end de unge. Geddens farvetegning er grønlig med gule pletter. Kødet er ret delikat, hvis gedden afslimes inden tilberedning......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Ål