Opskrifter

SØG

Put and Take fiskesoer - Danmark
Grillet ørred (4 personer)
4 stk portionsørreder Nye kartofler Spinat 8 stk. soltørrede tomater 100 g gode oliven med sten 1 stor skalotteløg Lidt frisk timian 1 dl hvidvin 100 g smør Syltede artiskokker M......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Marinader
Med marinader kan grill ørred-retter varieres i det uendelige. Marinader bevarer kødets saft og kraft – og giver den fordel, at måltidet kan forberedes i forvejen. Specielt fileter er perfek......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Ristet Ørredkortelet
4 ørredkoteletter á 125 g (evt. 4x4 små ørredkoteletter) Smør 125 g mel 5 æg 100 g svampe (champignon, kantareller) 1 løg 3 spsk. grov sennep 2dl fløde Salt og peber (4 pers......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Ørred Orient
4 ørredfilet’er 1 mellemstort løg 2 fed hvidløg ½ grøn peber 1 dåse flåede tomater 180 g ærter 2 spsk. olie Salt og peber (2 personer) Løg, hvidløg og grøn peber skæres i små styk......See more
Put and Take fiskesoer - Danmark
Ørred Carpaccio
2 ferske ørredfileter Citronsaft Olivenolie Salt Hvid peber Frisk basilikum Evt. rucola og soltørret tomat Godt brød Skær fileterne ud i meget tynde skiver og læg dem på tallerkener,......See more